середу, 18 лютого 2015 р.

На сьогоднішній день найважливішим завданням для голови сільської ради села Верхівка є співпраця з місцевими фермирами та підприємцями. Чергова поїздка із гуманітарною місією на Схід України показала результати. З допомогою директорів СФГ "Златар" Джога О.А. та ФГ "Смак" за їхні кошти було придбано найнеобхідніші речі , що саме і скільки кому чого  потрібно, було погоджено сільським головою, який постійно спілкується через мобільний телефон з мобілізованими земляками та добровольцями. Саме він і доставив цей гуманітарний вантаж. Доречі, пальне теж забезпечили тіж самі фермири.
     Дякуючи людям, які допомагають у ці важкі для української армії часи, толокою села було зібрано багато продуктів харчування , домашніх закруток тощо( буса прийшлось брати більшого).  І знову свій внесок було зроблено Верхівською ЗОШ . Діти зібрали кошти на воду, на мобільні картки( проводили ярмарки) , напекли багато випічки, написали десятки листів  і малюнків на патріотичну тему.
   Хочеться особисто і від імені односельчан подякувати всім небайдужим людям . Дуже зворушило те, що вся ця благодійна Акція пройшла без будь-якого натиску, люди самі підтримали цю благодійну справу сільського голови.
   Цього разу маршрут до наших бійців проліг дещо складніше ніж попередній. Довелося відчути подих війни за плечима. Але це ще раз підтверджує , що волонтерів  там чекають. Якщо не вони, то хто?






середу, 4 лютого 2015 р.

Ми за мир, ми за Україну!

Понад 5 тонн гуманітарної допомоги доставили волонтери Барського району під час  першої у 2015 році пїздки до військовослужбовців-земляків, які з честю виконують свій військовий обов' язок в зоні проведення антитеррористичної операції.
  Завантаживши 3 буси, небайдужі барчани вирушили до бійців АТО у Дебальцево, Попасне та на блок-пости біля населених пунктів: Слов 'янськ і Комуна.
   Від Верхівської територіальної громади, один із бусів був повністю завантажений продуктами харчування, теплим одягом, водою тощо...Крім продовольства і теплих речей , бійцям повезли листи і малюнки від дітей .Причому за ініціативи верхівського сільського голови було організовано акцію збору не тільки допомоги для військових, а й забезпечено її особисте транспортування.
   Люди села й надалі щиросердено відгукуються та з радістю допомагають, хто чим може.



 
Готується друга поїздка до бійців АТО. Бібліотека знову приймає участь у зборі допомоги для військових і просить небайдужих верхівчан взяти участь у благодійній Акції  .